Taxiguide

Den beste Trondheimsopplevelsen får du med våre taxiguider!

Opplev Trondheim slik du vil, se de severdighetene du ønsker og lær mer om det du er nysgjerrig på – i ditt tempo. Stopp og gå ut av bilen så lenge du ønsker, på de stedene som interesserer deg og nyt resten fra det behagelige bilsetet.

Våre taxiguider skaper Trondheimsopplevelsen du er på jakt etter!

Sjåførenes lokalkunnskap og kjennskap til byens skjulte perler og deres serviceinnstilte, sosiale væremåte kombinert med inngående kunnskap i trøndersk historie og om byens severdigheter gjør dem godt rustet til å være Trondheimsguider. 

Muligheten for skreddersøm er vårt konkurransefortrinn. Uansett hvilke steder og severdigheter du ønsker å se, oppleve og lære om, kan våre sjåfører sette sammen akkurat den ruten som passer deg best.

Alle våre taxiguider har inngående kunnskap om både kjente og ukjente historiske hendelser, og personer tilbake til Olav Tryggvasons tid og frem til i dag. Lær om alt fra tiden da Trondheim het Nidaros, bybrannen i 1681, om bydelskulturer, politiske strømninger, handelshistorie og NTNUs historie. Se Bakklandet, Nidarosdomen, Nidelva, Gamle Bybro og Kristiansten Festning med en guidet Trøndertaxitur!

For mer informasjon og bestilling, ring oss på 07373.