Maxitaxi

Trøndertaxi har lang erfaring med turkjøring og transport av grupper. Helt tilbake til 30-tallet da de første bussene rullet ut som solskinnsbusser fra drosjesentralen i Trondheim for å ta byens turister på sightseeing og Trondheims innbyggere med på bærtur.

I dag har vi over 20 moderne maxitaxier tilgjengelig, alle med plass til 16 passasjerer pluss baggasje. Alle kjøretøyene er godkjent og utstyrt for transport av minimum 2 rullestoler.

Uføretransport med bærestol og bærehjelp må bestilles i god tid og senest en dag før hentetidspunkt. Alle våre kjøretøyer er utstyrt med rullestolrampe, heis bak eller på siden under kjøretøyet. Noen minibusser er utstyrt med air-condition, guideanlegg og tilrettelagt for VIP transport.

Våre sjåfører har gode lokalkunnskaper, utvidet kurs/opplæring for maxitaxi og uføretransport, og har langt erfaring med spesialtransport. Vi er behjelpelig med å følge våre passasjerer ut og inn av offentlige bygg etc.

For større oppdrag kan faste priser avtales. Send da gjerne en henvendelse til salg@trondertaxi.no.

Trøndertaxi har lang erfaring med organisering og gjennomføring av transport knyttet til arrangementer som eksempelvis UKA og store konserter etc . for gjester som krever diskresjon. For bestilling av VIP-transport og/eller transport til større arrangementer ber vi deg kontakte Bjarne Aas Farbu (bjarne.farbu@trondertaxi.no), Salgs- og markedssjef TrønderTaxi AS.