TrønderTaxi - en stor aktør innen sin bransje

I 2009 var Trøndertaxi 100 år.

I dag er det TrønderTaxi du møter og kjører med i nesten hele Trøndelag.

Vi startet med hestedrosjer som hadde politiets tillatelse til å drive persontransport. Faste holdeplasser kom i gang ca 1880. Den gangen var det 36 registerte vognmenn i byen.

TrønderTaxi er idag en av Midt-Norges største bedrifter, og vi sysselsetter opp i mot 1500 sjåfører. Vi er å regne som stor og seriøs aktør innen vår bransje, og har som sikte å levere den beste tjenesten til både kunder og løyvehavere. 

Vi er 80 stykker som jobber i administrasjon og kan med stolthet si at vi er en av Norges både største og beste taxiselskap. I vår stab her i administrasjon sitter det kompetanse innen logistikk, juridisk, HR, markedsføring og økonomi. Vi har avdelinger som ivaretar de fleste ledd internt av driften vår og en egen avdeling som sørger for utdanning av våre sjåfører.

 

TrønderTaxi er en del av et større samarbeid mellom flere taxiselskaper, og man kan derfor i dag bruke TrønderTaxi App’en i flere byer i Norge. Totalt omfatter vårt nettverk over 2.500 taxier som alltid står klare til å gi deg en hyggelig reise.